Uitvaartverzekering

Vanaf uw geboorte zorgen wij, als uw makelaar, voor bescherming. Met een uitvaartverzekering trekt u die bescherming door tot aan het einde van uw leven.

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie, wat uw familie uiteraard de financiële zorgen bespaart. Een Uitvaartzorgplan van onze partner DELA helpt standaard ook met de praktische en de administratieve zorgen na de uitvaart.  Zo krijgt uw familie de tijd voor wat écht telt: mooi een sereen afscheid nemen.

Ontdek hier wat een uitvaart volgens uw wensen zou kosten.

Wat doet Groep Denkens?

Als onafhankelijk expert helpen wij u om het Uitvaartzorgplan van DELA perfect af te stemmen op uw wensen en uw budget. Nabestaandenzorg is altijd inbegrepen in het Uitvaartzorgplan. Deze dienst biedt uw familie professionele begeleiding bij de administratieve en praktische verplichtingen na een overlijden. De consulenten nabestaandenzorg nemen uw nabestaanden tal van taken uit handen: ze zorgen onder meer voor de opzeg van abonnementen en nutsvoorzieningen. Ze verwittigen financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en andere instanties. Bovendien geven ze toelichting bij de verschillende aspecten van de aangifte van een nalatenschap.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek of bereken alvast zelf uw premie online.