Bijstandsverzekering

Tijdelijke reisbijstandsverzekering

Dankzij een tijdelijke bijstandsverzekering geniet u tijdens uw vakantie (van 1 tot 45 dagen) de beste bescherming.

Zij voorziet onder andere :

  • een uitgebreide medische bijstand in geval van ziekte of ongeval
  • een tussenkomst in de opzoekings- en reddingskosten
  • een pechverhelpings- en sleepdienst
  • en een oplossing om uw reis verder te zetten indien uw voertuig in het buitenland geïmmobiliseerd is.

Jaarlijkse reisbijstandsverzekering

Gaat u wel vaker op vakantie (zomer-winter)? Misschien is een jaarlijkse bijstandsverzekering iets voor u?

Een jaarlijkse reisverzekering die u het hele jaar door en dit 24u op 24 de beste bescherming biedt voor al uw reizen in het buitenland, uw verblijven, citytrips, reizen…

Uw bijstand wordt onmiddellijk georganiseerd, en afhankelijk van uw contract overal ter wereld. U kan uw reisverzekering aanvullen met pechverhelping, een reisannulatieverzekering en een bagageverzekering.

Wie wordt verzekerd?

De personen die bij thuis gedomicileerd zijn kunnen genieten van de bijstand aan personen, evenals de personen die zich in het verzekerd voertuig bevinden bij ongeval of pech. Afhankelijk van de algemene voorwaarden, of mits vermelding in de bijzondere voorwaarden van uw verzekeringspolis kunnen andere personen worden verzekerd. Dit kan het geval zijn indien u als vereniging of onderneming een combinatiepolis wenst af te sluiten.

Wat wordt er gedekt?

Een Bijstandsverzekering komt tussen voor de medische en hospitalisatiekosten die u maakt ten gevolge van uw verblijf in het buitenland . Ook alle praktische problemen die kunnen voortvloeien uit ziekte of ongeval worden u uit handen genomen: repatriëring, heen – en terugreis van een familielid, begeleide terugkeer van de kinderen, eventuele extra hotelkosten, verlenen van rechtskundige of technische bijstand na een ongeval en ga zo maar door. Let op: de maximale tussenkomsten verschillen sterk van verzekeraar tot verzekeraar. Voor u vertrekt kunt u beter eerst met ons contact opnemen teneinde u de beste dekking te kunnen geven.

U kiest de formule op uw maat

Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij u verschillende formules aanbieden. Afhankelijk van uw verplaatsingen kunnen wij u 2 type basisdekkingen voorstellen:

1) Bijstand Voertuigen

  • geldig in gans België of in Europa
  • pechverhelping vanaf uw thuis of vanaf een aantal kilometers van uw thuis
  • een vervangwagen wordt u aangeboden indien het voertuig niet onmiddellijk kan worden hersteld.
    terugreis van de bestuurder en inzittenden.

2) Bijstand Personen

Een wereldwijde dekking is voorzien voor de gedekte personen ten gevolge van ziekte of ongeval of overlijden, ongeacht u met de wagen, het vliegtuig of per boot gaat.

Dit zijn enkele voorbeelden van gedekte schadeposten. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bieden wij u steeds de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan, waarna wij u in detail de gedekte waarborgen zullen bezorgen.