Woonkrediet

De droom van veel huurders. Eindelijk een eigen stekje, helemaal naar eigen smaak ingericht en misschien zelfs samen met een architect ontworpen. De ultieme wens.

Een wens die ook u kunt laten uitkomen. Zolang u maar met professionele en ervaren partners in zee gaat.

Staat u te popelen om uw plannen concreet te maken? Neem dan zeker contact met me op of vraag hier uw offerte aan en geniet van de beste marktvoorwaarden! Maar dat is nog niet alles.

Ook de fiscus draagt een steentje bij aan het vervullen van uw woonwensen. U hebt recht op verschillende belastingvoordelen op basis van uw inkomen en gekoppeld aan onder andere uw schuldsaldoverzekering.

Met zo’n aantrekkelijke regeling zult u zeker in uw nopjes zijn.

Waarom via ons lenen?

 1. Een objectieve vergelijking van voorwaarden en tarieven.
  Niemand wil te veel betalen! Elke bank beweert de beste tarieven en voorwaarden te hebben. Een vergelijking maken is niet eenvoudig! Een onafhankelijk verzekeringsmakelaar kan die klus voor je klaren.
 2. Snelle van A tot Z service.
  Wie het huis van zijn dromen of het ideaal gelegen stuk grond vindt, moet meestal snel handelen. Als verzekeringsmakelaar staan wij in direct contact met meerdere kredietverstrekkers. Wij maken een offerte aanvraag op en sturen die door naar meerdere kredietverstrekkers. Wij wikken en wegen met de verschillende voorstellen in functie van uw voorkeur en mogelijkheden en helpen U het kredietvoorstel in te vullen.
 3. Persoonlijke service.
  Als verzekeringsmakelaar hebben we slechts één opdrachtgever: onze klant. Zij zullen je dossier met de grootst mogelijk discretie behandelen en tijdens hun advies maar één belang voor ogen houden : dat van jou!
 4. Een zee van mogelijkheden.
  Banken en verzekeringsmaatschappijen zijn steeds creatiever in het uitdokteren van nieuwe leningsformules.
 5. Lage kosten.
  Achter voordelige voorwaarden gaan vaak hoge kosten verscholen.
 6. Om te vermijden dat je “gegijzeld” wordt.
  Wie kredietoffertes vraagt zal merken dat het afsluiten van een voordelige lening vaak afhankelijk wordt gemaakt van het nemen van een aantal andere diensten, bankrekeningen, andere bancaire diensten, verzekeringen enz.
 7. Als erkend makelaar …
  Waken wij over dat alles “binnen de grenzen van de wet” gebeurt. De wet verbiedt koppelaanbod van diensten. Toch gebeurt het nog vaak! Je makelaar waakt er over dat de voordelen waarvan je geniet niet teniet worden gedaan door mindere kwaliteit of hogere prijs van de andere diensten die de kredietverstrekker aan je lening koppelt.