• Schadegeval? Bel ons meteen op 03/235.50.00

Ik ga op reis

Ik ga op reis en ik verzeker…

Met de zomervakantie in zicht kijkt iedereen rijkhalzend uit naar zijn geplande vakantie om tot rust te komen en te genieten. Met een reisverzekering vertrekt u bovendien zonder zorgen. Spring daarom voor u op vakantie vetrekt even bij ons binnen: zo weet u waarvoor u allemaal verzekerd bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Mijn reisgenoten en ikzelf:

In geval van pech, ongeval of ziekte biedt een reisverzekering u de nodige bescherming. Check daarbij welke verzekeringen u al heeft en welke u misschien nog nodig heeft. Wij helpen u hier uiteraard graag bij.

Een eventuele annulatie?

Denk aan een annulatieverzekering bij het of voor het vastleggen van een reservering. Wanneer uw reis in het water dreigt te vallen, beschermt deze u financieel tegen de kosten van dergelijke annulering.

Mijn auto

Pech, panne met uw wagen? Een bijstandsverzekering voor uw voertuig is onontbeerlijk. De waarborg bijstand aan voertuigen en de gestrande passagiers kan toegevoegd worden aan uw contract auto of apart worden afgesloten via een onafhankelijk verzekeraar. Spring hiervoor gerust even binnen!

Ik ga op reis en ik neem mee… mijn verzekering!

We bekijken graag samen met u ook of uw familiale verzekering, hospitalisatieverzekering, woonverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand en anderen in orde zijn. Zo zijn we zeker dat er niets dubbel verzekerd wordt maar ook dat u correct verzekerd bent.

Denk eraan, ons kantoor sluit niet tijdens de vakantieperiodes maar ook na de kantooruren en in het weekend kan u ons, voor al uw problemen/vragen, 24u op 24u en 7 dagen op 7 bereiken op ons telefoonnummer 03 235 50 00. Er zal u steeds iemand te woord staan, en u, indien nodig, doorschakelen met de correcte persoon/dienst.

Zo, nu kan u met een gerust hart op vakantie vertrekken en genieten zonder zorgen!