Schadegeval? Bel ons meteen op 03/235.50.00

Groep Denkens verhuist

Beste klant,

Eerlijk gezegd hebben wij goed & slecht nieuws.
Het slechte nieuws is dat ons kantoor verhuist en wij dus niet meer fysiek aanwezig zullen zijn op de locatie in Borgerhout.

Ons nieuwe kantoor bevindt zich: Wijnegemsteenweg 142B – 2970 ’s Gravenwezel.

Het goede nieuws is, dat dit eigenlijk helemaal geen slecht nieuws hoeft te zijn.
Er hoeft namelijk absoluut niets te veranderen aan onze service!

Wij leggen u uit waarom dat zo is:

U kan nog steeds de vereiste documenten posten in een nieuwe brievenbus vlakbij bij ons oude kantoor op het volgende adres: Baggenstraat 1 – 2140 Borgerhout.

U hoeft zich dus niet te verplaatsen naar de nieuwe locatie, maar uiteraard mag dit wel!

Spring dus gerust eens binnen om ons nieuwe kantoor te komen bekijken. Wij bieden u graag een koffietje aan en maken dan van de gelegenheid gebruik om uw dossiers samen even door te nemen.

Wij komen nog steeds ter plaatse bij schade, daar verandert absoluut niets aan.
Wij komen nog steeds op afspraak bij zaken die niet telefonisch of per mail afgehandeld kunnen worden, daar kan u vanop aan!

Er kan sedert corona voor ieders veiligheid ook steeds gekozen worden voor een videocall, veilig maar toch persoonlijk! Geef gerust aan wat uw voorkeur is.

Het is nog steeds hetzelfde team dat dag in, dag uit voor u klaarstaat! Ter opfrissing hierbij nog eens de voorstelling van ons team.

Heeft u vragen en/of bemerkingen omtrent deze veranderingen, neem dan gerust even contact op. Wij overlopen het dan graag persoonlijk met u en kijken alvast uit naar onze verdere samenwerking.

Hopelijk tot binnenkort!

Team Groep Denkens